خانه
298K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۹:۴۷   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    شیرینی_نارگیلی_برفی

    شیرینی مخصوص عید نوروز

    موادلازم:

    تخم مرغ 3 عدد

    روغن مایع 1 پیمانه (نیمی از کره نرم شده استفاده شود در صورت تمایل)

    پودر شکر 1 پیمانه

    وانیل 1 ق چ

    آرد حدود سه و یک چهارم پیمانه

    بیکینگ پودر 2 ق چ

    مواد میانی

    مارمالاد زردآلو دو و یک دوم پیمانه

    پودر نارگیل به میزان لازم

    فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد از قبل روشن کنید. سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و کنار می گذاریم. در کاسه ای تخم مرغ و روغن و شکر و وانیل را مخلوط کرده تا یک دست شود سپس آرد و بیکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا زمانی که یکدست و نرم شود و بتوان به آن شکل داد. اگر احساس می کنید که خمیر هنوز چسبناک است به آن کمی آرد اضافه کنید. از خمیر به اندازه ی فندق برداشته و در دست گرد می کنیم و با فاصله از هم داخل سینی می گذاریم و به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر می گذاریم و به مدت 5 دقیقه می گذاریم تا خنک شوند.

    مارمالاد و عرق بهارنارنج را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشته تا داغ شود سپس از روی حرارت برداشته و کف شیرینی ها را در آن زده و دو تا دو تا به هم می چسبانیم و بعد در پودر نارگیل می غلطانیم.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان