خانه
298K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۲:۴۷   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    شیرینی خشک ساده

    موادلازم:
    آرد سفید صد وپنجاه گرم
    پودر کاکائو بیست گرم
    کره ۷۰ گرم
    پودرقند ۵۰ گرم که برای تهیه اش می تونیدشکرروآسیاب والک کنید
    تخم مرغ ۱ عدد
    هل یا وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
    بکینگ پودر به اندازه نوک کارد (خیلی خیلی خیلی کم) 
    نمک نوک کارد 

    با این دستور شما تقریبا هجده عدد شیرینی خواهید داشت اگه خواستید با تعداد بیشتر تهیه کنید نسبت هارو دو برابرکنید.

    طرز تهیه:
    کره را در ظرف بریزین با پودرقند مخلوط کنید بعدش تخم مرغ را اضافه کنید بعد وانیل یا پودرهل.
    بعدش خیلی میزنیم تا جاییکه کرم مانندبشه و سپس آرد و پودر کاکائو بکینگ پودررو اضافه کنید وموادرو با قاشق هم بزنید
    تا حالت خمیر پیدا کنه بعدموادروجمع کنیدوبدون ورزدادن داخل نایلون بذاریدو نیم ساعت توی یخچال استراحت بدید
    برای فرم دادن وتهیه ی شیرینی
    یه گلوله ازخمیر برمیداریم وکف دستمون گردمی کنیم .بعد به صورت لوله ای دربیارین و بعد خم کنید مثل اشک بعد توی سینی فر با فاصله مناسب بچینیدچون شیرینی هاکمی پف می کنند.بعدسینی شیرینی رو درطبقه ی وسط فرکه یک رب قبل با حرارت ۱۷۵ سانتیگراد گرم شده به مدت یه رب تا ۲۰ دقیقه بذاریدتابپزه.
    بعد از پخت و سرد شدن با شکلات اب شده و نارگیل پودر پسته یا ترافل رنگی تزیین کنید.
    نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان