شیرینی انگشتی بادامی
#عیدانه
مواد لازم:
▪️ آرد : 220 گرم
▪️آرد برنج : 1/5 قاشق سوپخوری
▪️پودر شکر : 60 گرم
▪️پودر بادام : 2 قاشق غذاخوری
▪️کره خرد شده : 180 گرم
▪️شکلات : برای تزئین
طرز تهیه:
در ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک میکنیم.
کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم.
از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم
شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم.
در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادم.