خانه
298K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۲:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    شیرینی انگشتی بادامی 

    #عیدانه 

    مواد لازم:

    ▪️ آرد : 220 گرم

    ▪️آرد برنج : 1/5 قاشق سوپخوری

    ▪️پودر شکر : 60 گرم

    ▪️پودر بادام : 2 قاشق غذاخوری

    ▪️کره خرد شده : 180 گرم

    ▪️شکلات : برای تزئین

    طرز تهیه:

    در ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک میکنیم.

    کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم.

    از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم

    شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم.

    در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادم.‏

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان