شیرینی_پاپیونی
مخصوص_عید_نوروز
مواد لازم برای۳۰ نفر
تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد
پودر پسته ۱/۴ پیمانه
پودر قند ۱/۲ پیمانه
خمیر هزارلا ۱ کیلوگرم
طرز تهیه
۱- خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید .وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.
۲- سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.
۳- بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.
سایر نکات
طرز تهیه خمیر هزار لا در بخش نانو خویر موجود است
شربت بار همان مخلوط شکر و آب میباشد که روی حرارت میزاریم تا کمی غلیظ شود.