شیرینی_نارگیلی_با_رویه_شکلاتی
مخصوص_عید_نوروز
مواد لازم برای۲۰ نفر
شکلات برای تزیین به مقدار لازم
نمک نوک قاشق چای خوری
اسانس بادام ۳ قطره
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
آرد ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۳ قاشق غذا خوری
پودر نارگیل یا نارگیل ریز رنده شده ۱/۲ لیوان
طرز تهیه
۱- ابتدا فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
۲- سفیده تخم مرغ و نوک قاشق نمک را داخل کاسه ای بریزید و با دور تند همزن بزنید تا حالتی خامه ای پیدا کند سپس اسانس بادام ، پودر نارگیل ، آرد و شکر را اضافه کنید و مخلوط نمایید.
۳- داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید سپس با قاشق چایخوری مقداری از مایه شیرینی بردارید و بصورت گرد روی سینی بریزید
۴- سپس سینی شیرینی ها را داخل فری که از قبل با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و زیرشان طلایی شود.
۵- پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا شیرینی ها سرد شوند
۶- سپس از کاغذ جدا کنید ، مقداری شکلات را روی حرارت بخار آب کنید و شیرینی ها را درون شکلات بزنید سپس شیرینی ها را داخل یخچال قرار دهید تا شکلات بسته شود و سرو کنید.