خانه
298K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۲:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    شیرینی دانمارکی عید نوروز

    این دستور عالي رو حتما تست كنين خيليييييييييييييييييي راحته و كاملا طعم و بافت دانماركي هاي بيرون رو داره

    مواد لازم : 

    آرد 700-750 گرم

    خمير مايه سه قاشق غذاخوري

    شير ولرم يك پيمانه

    تخم مرغ سه عدد

    شكر 110 گرم

    روغن مايع يك پيمانه

    زعفران اب شده يك قاشق چايخوري

    وانيل نصف قاشق چايخوري

    مواد لازم براي كرم مثل كرم پيراشكي:

    يك پيمانه آب

    يك پيمانه شكر

    نصف پيمانه آرد

    نصف چايخوري وانيل

    براي رويه شيريني : 

    زرده تخحم مرغ...شكر دانه درشت يا كنجد

    طرز تهیه : 

    قبل از هر كاري اول 

    يك قاشق چايخوري شكر رو تو يه فنجون شير ولرم حل ميكني مايه خميرو اضافه ميكني و ميذاري پف كنه

    تا خمير مايه عمل بياد

    كرم رو درست كن كه سرد بشه..

    درست كردنش هم به اين صورته كه همه رو بجز وانيل قاطي ميكني روي گاز با شعله ملايم ميذاري و هم ميزني تا غليظ بشه و ارد بپزه.

    آخري هم وانيل و اضافه ميكني 

    آرد و شكررو الك كن

    تخم مرغ و روغن و خمير مايه عمل اومده رو با همزن دستي بزن يه كم و بريز رو آرد

    شير ولرم رو هم اروم اروم اضافه كن تا جايي كه خمير يكدست و نرمي بدست بياد ..و خوب ورز بده چند دقيقه تا بدست نچسبه و كامل صاف و يكدست بشه

    با وردنه پهن ميكني.

    خيلي نازك

    كرم ميذاري لاش و ميبندي و برش ميزني 

    حالا اگه از قبل هم برش زدي بعد كرم گذاشتي كه چه بهتر

    ميچيني تو سيني و يكي دوساعت بهش استراحت بده تا كامل حجمش دوبرابر بشه

    فر رو از يه ربع قبل با حرارت 180 درجه گرم مي كني

    روي خمير ها زرده بمال..دوس داشتي شكر ..دوس داشتي كنجد يا هر چي خودت ميلته بپاش.

    به مدت پونزده تا بيست دقيقه

    من خودم يه كم هم گريل رو روشن كردم روش طلايي تر بشه

    من با ⅓ مواد درست کردم و ۱۶ تا دانمارکی تپل بهم داد،

    دفعه بعد ۲۰ تاییش می کنم،

    هر قسمت رو با وردنه صاف کنید و نواری برش بزنید

    با ⅓ مواد ۵ تا نوار درست کنید برای یکی از چهارتا

    خمیرو گلوله کنید

    به ۴ قسمت تقسیم کنید

    کرم بذارید و رول کنید

    با فاصله بچینید توی سینی

    زرده بمالید و کنجد بپاشید

    بپزید

    برای من ۱۰ دیقه ای پخت

    اگر دیدید زیرش طلایی کمرنگ شد پخته

    از بالا گریل رو روشن کنید تا روی شیرینی ها طلایی بشه،

    تو کرم شیرینی گلاب نریزید

    وانیل بریزید تا کاملاً طعم دانمارکی بده

    حتماً درست کنید.عالی میشه

    فقط خمیرمایه رو عمل بیارید حتماً

    و بعد از چیدن در سینی ۱.۵ ساعت استراحت بدید.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان