شیرینی خشک دورنگ نوروز
مواد لازم
آرد 350 گرم
کره 150 گرم
پودر قند 100 گرم
تخم مرغ معمولی 60 گرمی 1 عدد
مقدار کمی نمک و وانیل
طرز تهیه
آرد پودر قند کره نرم شده و نمک را در دستگاه غذاساز بریزید. تا مواد به صورت خرده نان دراید.
تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید دوباره هم بزنید مواد را درون کاسه ریخته با مقدار کمی ورز دادن خمیر صاف و یکدستی به دست آورید
خمیر را یک ربع در یخچال بگذارید
خمیر را بین دو نایلون به ضخامت 3 میلی متر باز کنید و قالب بزنید
برش ها را به کمک خود قالب بردارید و در سینی فر چرب نشده بگذارید
20 تا 25 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید
تجربه ی من
من وقتی مواد رو تو غذا ساز ریختم یه کم از آرد رو نگه داشتم.
وقتی می خواستم ورز بدم مواد رو 2 قسمت کردم
یه قسمتش رو با مقداری از آردی که نگه داشته بودم و یه کم پودر قند اضافی ورز دادم که شیرینیش بیشتر بشه
قسمت دوم رو با پودر کاکائو و پودر قند ورز دادم.
این پودر قندها اضافه بر مقداریه که تو دستور گفته شده
من کاکائو رو در حدی ریختم که رنگ موادم قهوه ای بشه
ولی اینبار که بخوام درست کنم کاکائو رو بیشتر میریزم که خوشمزه تر بشه
این شیرینی خشک دو رنگ رو من بارها درست کردم .قدرت انعطاف بالایی داره و باهاش فرمهای مختلفی می شه درست کرد.خیلی خوشمزه است ولی به نظر من بیشتر بیسکویته تا شیرینی
دستوری که من باهاش کار می کنم همون دستور خانوم طوروسیان هستش فقط من پوست دو تا پرتقال درسته رو هم توش رنده می کنم و موقعی که تخم مرغا رو می ریزم اونم می ریزم ، توی رنگش خیلی تاثیر نداره ولی خیــــــــلی معطرتر و خوشمزه ترش میشه
نکته ای که داره اینه که اگه اندازه ها رو دقیق رعایت نکنین یا مثلا تخم مرغتون خیلی درشت باشه خمیرش خوب در نمی یاد .اگه اآردش زیاد باشه شیرینی تون خشک می شه و کار کردن باهاش سخت میشه، اگه تخم مرغش زیادبشه موقع پخت پف می کنه و شکلش خوب در نمی یاد.کلا شیرینی(یا بیسکویت) خوش قلقیه و خراب نمی شه ولی چند بار درست کنین بهتر می تونین بهش فرم بدین .