خانه
298K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۴:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی_بادامی مخصوص #عید_نوروز 

    این شیرینی خوشمزه را به سبک مراکشی در منزل درست کنید 

    بادام درسته 360 گرم

    پودر قند 180 گرم

    تخم مرغ 2 عدد

    لیموی کوچک 1 عدد

    بیکینگ پودر 1 ق چ

    روغن 1 ق غ

    بادام درسته برای تزیین

    بادام ها را به وسیله ی یک آسیاب کاملا له کنید تا به صورت پودر یکدستی در بیاید.

    پوست لیمو را با رنده ی ریز کاملا خرد کنید

    زرده ی تخم مرغ ها را از سفیده آن ها جدا کنید

    زرده ی تخم مرغ ها را با پودر بادام، خاک قند و خلال پوست لیمو و بیکینگ پودر کاملا مخلوط کنید

    سفیده ی تخم مرغ ها را آن قدر بزنید تا کاملا پف کند و به صورت انبوهی کف سفید در بیاید

    سفیده ی تخم مرغ را با ترکیب زرده ی تخم مرغ مخلوط کنید. خمیر را با دست کاملا ورز دهید، طوری که کاملا با هم مخلوط شده و به صورت خمیر یکدستی در بیاید.

    برای پهن کردن و فرم دادن شیرینی های بادامی، دستان تان را به روغن آغشته نمایید تا خمیر به دستان تان نچسبد.

    سپس مقداری از خمیر را بردارید، آن را کمی در دست تان  ورز دهید و به صورت دایره در بیاورید. سپس آن را در کف دست تان اندکی پهن کنید و آن را در ظرف مورد نظر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانیده اید قرار دهید.

    روی هر کدام از شیرینی ها یک بادام درسته قرار دهید

    شیرینی ها را درون فر بگذارید(اندکی قبل از گذاشتن شیرینی ها داخل فر می بایست درجه ی آن را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید) بگذارید تا شیرینی ها به مدت 15 دقیقه درون فر بپزند.

    تا زمانی که شیرینی های بادامی گرم باشند، بسیار نرم و سست خواهند بود. ولی وقتی سرد شوند، حالت آن ها تغییر خواهد کرد.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان