خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۹:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    شیرینی_نخود_چی مخصوص #عيد😍

    آرد نخودچی: 250گرم( 2پیمانه + 1/2پیمانه)

    پودر قند: 125گرم (1پیمانه)

    كره (ترجيحا كره اطلس طلايي)125گرم

    (1/2پیمانه یکم بیشتر

    هل کوبیده:1قاشق مربا خوري

    پودر پسته

    مقداری برای تزیین

    طرز  تهیه:😍😍

    كره را کمی میزنیم تا رنگش تغییر کند بعد خاکه قند را اضافه کرده و کمی دیگر با همزن میزنیم( البته این کار را می توان با دست هم انجام داد)  آرد را کم کم اضافه کرده خوب مالش دهید تا خمیر نرم شده و وقتی یه گلوله برمیداریم ترک نخورده و به دست نچسبد

    خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و 24ساعت داخل یک جای خنک بگذارید.

    خمیر را کمی ورز داده تا گرمای دست از حالت خشکی آن را در آورد بعد با وردنه در سطی آرد پاشی کرده به قطر 1 سانتی متر باز می کنیم و با قالب دلخواه برش زد و درون سینی که کاغذ پوستی انداختید بچینید (لازم نیست زیاد فاصله بدین چون سایزش تغییر نمیکنه)رویش پودر پسته ریخته و  با دمای 300درجه به مدت 20دقیقه تا 30دقیقه قرار دهید

    البته در طبقه وسط و فری که از قبل گرم شده

    وقتی از فر در آوردین حداقل 1یا2ساعت بذارین تا کامل سرد بشه بعد در ظرف مورد نظر چیده و سرو کنید

    نوش جان😍

    🛎🛎🛎

    نکته:

    1) اگر بخواین میتونید 1 پیمانه رو آرد سفید بریزید.

     البته من یکبار این کار رو کردم هیچ تغییری تو مزش ایجاد نمی کنه ،یکم استحکامش رو بالا میبره

    2) یه چیز دیگه که باید بگم ، مثل مال بیرون محکم نیست ترد ترده

    3) آرد رو چند بار الک کنین بهتره

    4)دمای فر ها فرق میکنه بعد 15دقیقه یکبار بهش سر بزنین اگه زیرش یکم طلایی بشه یعنی آمادست

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان