شیرینی گردویی یا پیچ انگشتی
زرده تخم مرغ 3 عدد
پودر قند 120 گرم
وانیل کمی
گردو هم میزانش بستگی به خودتون داره
پودر پسته برای تزیین
ابتدا زرده ها رو با وانیل ميزنين و پودر قند روكم كم اضافه كرده با هم زن هم میزنیم تا جاییکه موادمون سفت کش دار و کرم رنگ بشه
سپس گردوها رو ریخته با قاشق هم میزنیم تو سيني كاغذ روغني ميندازيم وبا قاشق از موادمون ميريزيم روي شيرينيا پودر پسته ريخته و تو فر از قبل گرم شده 140 به مدت 5 تا 12 مین (تحت نظر) میگذاریم بايد حواسمون كل زمان به شيرينيا باشه به محض اینکه زيرش طلایی شد فر رو خاموش میکنیم و میگذاریم یکم تو دمای فر خنک بشه و سپس بیرون آورده و صبر میکنیم شیرینی مون سرد بشه و جدا میکنیم. اینم دستور شیرینی. نوش جااااان
نكته: وقتي پودر قند رو ميريزين خوب هم بزنين از وقتي شروع به ريختن پودر قند ميكنين تقريبا ده دقيقه نياز به هم زدن داره .تجربه ديگه كه داشتم اينه كه وقتي شيريني شروع ميكنه به پف كردن كه تو فر من ،از دقيقه دهم به بعد اين اتفاق ميافتاد روي شيريني ترك ميخوره بايد حواستون به شيرينيا باشه اگه زياد بمونه مواد داخل شيريني از تركها ميزنه بيرون و ناجور ديده ميشه.