#كوكى_مارمالادى
اين شيرينى با نامهاى شيرينى مشهدى و يا آلمانى نيز معروف است . شيرينى پوك و نرم و خوشمزه اى است كه ميتوان از آن در تمامى مناسبتها به خصوص نوروز از آن استفاده كرد
مواد لازم :
آرد ٣٠٠ گرم
روغن جامد قنادى ٧٥ گرم
كره يا مارگارين ٧٥ گرم
تخم مرغ نصف يك تخم مرغ
شير ٥ق غ
شربت بار ١ ق س
وانيل ١/٨ ق چ
شكر ٥٠ گرم پودر شده
زعفران دم كرده ١ ق چ
مارمالاد به ميزان لازم
خلال پسته ،بادام ، كنجد سفيد. به ميزان لازم
طرز تهيه :
روغن و كره را با پودر شكر مخلوط كرده با همزن ميزنيم سپس تخم مرغ و وانيل را اضافه ميكنيم ، شربت بار و شير را هم اضافه كرده خوب مخلوط ميكنيم . آرد را به تدريج اضافه ميكنيم مقدار آرد ممكن است كمى بيشتر و يا كمتر باشد خمير نياز به ورز دادن زياد ندارد، خمير را دو قسمت كرده و به يكى زعفران اضافه ميكنيم خميرها را در دو كيسه فريزر قرار داده و در دماى محيط به مدت ٢ ساعت استراحت ميدهيم سپس با وردنه خميرها را به قطر ٣ ميلى متر باز كرده و قالب ميزنيم وسط شيرينى هاى زعفرانى را با قالب سوراخ ميزنيم و همه شيرينى ها را در سينى فر كه كاغذ انداخته ايم ميچينيم و در فر ١٨٠ درجه به مدت ١٢ الى ١٥ دقيقه ميپزيم . بعد از سرد شدن روى شيرينى هاى بدون سوراخ را مارمالاد ميماليم و يك عدد از شيرينى سوراخ دار روى آن قرار ميدهيم سپس روى شيرينى دوم هم كمى مارمالاد يا عسل ماليده و مغز پسته يا بادام خرد شده روى آن ميريزيم .
براى تهيه شربت بار ١٠٠ گرم شكر را با ٤ تا ٥ قاشق آب مخلوط ميكنيم روى حرارت هم ميزنيم تا شكر كاملا حل شود در انتها نوك قاشق چايخورى جوهر ليمو اضافه كرده و از روى حرارت برميداريم .
🌺🌺🌺🌺@ashpazima
نوش جان