شیرینی_رسپیری
این شیرینی یکی از شیرینی های مورد علاقه منه که هرسال عید حتما درست میکنم . یه طعم نسکافه ای داره نه تلخه نه طوری که شیرینیش زیر دل بزنه. پوکه و تو دهن آب میشه. راحت هم هست و دردسرخاصی نداره. دستور از شادروان مطهره سیاح سردبیر سابق مجله هنر آشپزی هست.
آرد ............................................ 225 گرم یا یک و نیم پیمانه
کره ...................................... 225 گرم یا یک پیمانه
پودر قند ......................................50 گرم یا یک سوم پیمانه + یک قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت ......................................50 گرم یا یک سوم پیمانه
پودر نسکافه .................................2 قاشق چایخوری
آب جوش ..................................... 1 ق غذا خوری
وانیل ..........................................8/1 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی........................... برای تزئین
طرز تهیه:
فر را روی درجه 170 گرم کنید
کره نرم شده در دمای محیط رو همراه با پودر قند و وانیل با هم زن برقی بزنید تا پف کند و کرم مانند شود. پودر نسکافه رو توی یه قاشق غذاخوری آب جوش حل کنید دقت کنید آب رو بیشتر نکنید. نسکافه رو به کره اضافه کرده بزنید تا مخلوط شود. آرد سفید و نشاسته ذرت را با هم الک کرده به مخلوط کره ای اضافه کنید و با همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط شود. مواد را داخل قیف ریخته با ماسوره داخل سینی فر شکوفه بزنید. نیازی به چرب کردن سینی و کاغذ روغنی نیست. وسط هر شکوفه یه دونه شکلات چیپسی بزارید. سینی فر رو برای مدت 10 تا 20 دقیقه داخل یخچال بزارید و بعد به مدت 20 دقیقه توی فر 170 درجه بپزید. اگه دوست داشتید میتونید پس از سرد شدن روی شیرینی ها پودر قند بپاشید