برشتوك_نخودچى
برشتوك نخودچى و يا شير مرغ يكى ديگر از شيرينى هاى سنتى ايرانى است كه براى پذيرايى به خصوص در ايام نوروز بسيار مناسب است و با استفاده از مواد اوليه مرغوب طعمى به ياد ماندنى را به ارمغان خواهد آورد.
مواد لازم :
آرد نخودچى خالص و مرغوب. ٥٠٠ گرم
روغن جامد. ٢٥٠گرم
پودر قند نرم. ٢٥٠ گرم
پودر پسته. ١٠٠ گرم
دارچين ١ ق م
طرز تهيه :
آرد نخودچى را در تابه ديواره بلندى با شعله متوسط تفت دهيد و مرتب بهم بزنيد تا به طور يكنواخت رنگ آن كمى تغيير كند . مراقب باشيد آرد نخودچى نسوزد .
سپس روغن را اضافه كرده و با هم خوب مخلوط كنيد و تفت دهيد پودر قند و دارچين را هم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد . مايه را روى يك سينى به قطر ١/٥ سانت پهن كنيد و به آن شكل مربع يا مستطيل منظم بدهيد و روى آنرا كاملا صاف كنيد تا قطر آن در تمام سطح به يك اندازه باشد . پودر پسته را به طور يكنواخت روى سطح شيرينى بريزيد و پس از اينكه كمى سرد شد به شكل مربع يا مستطيل برش بزنيد و در ظرف بچينيد .
نوش جان
ناهيد عليزاده