خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۲۳:۳۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی کره ای پرسی

    شکر 1 پیمانه یا 180 گرم

    کره یا مارگارین یک و یک دوم پیمانه یا 300 گرم

    تخم مرغ 1 عدد

    شیر 2 ق س

    وانیل یک چهارم ق چ

    اسانس بادام یک دوم ق چ

    آرد 4 پیمانه 

    بیکینگ پودر 1 ق چ

    فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. شکر و کره را با هم زن بزنید تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ و شیر و وانیل و اسانس بادام را افزوده کاملا بزنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به دفعات داخل مایه اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست آید. 

    خمیر را در پرس شیرینی ریخته آن را در سینی بدون چربی پرس کنید و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که زیر شیرینی طلائی شود در فر بپزید. سپس از فر خارج کرده بگذارید خنک شود.

    می توانید از پودر بادام یا پسته و یا کنجد برای تزیین استفاده کنید.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان