شیرینی کره ای پرسی
شکر 1 پیمانه یا 180 گرم
کره یا مارگارین یک و یک دوم پیمانه یا 300 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر 2 ق س
وانیل یک چهارم ق چ
اسانس بادام یک دوم ق چ
آرد 4 پیمانه
بیکینگ پودر 1 ق چ
فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. شکر و کره را با هم زن بزنید تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ و شیر و وانیل و اسانس بادام را افزوده کاملا بزنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به دفعات داخل مایه اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست آید.
خمیر را در پرس شیرینی ریخته آن را در سینی بدون چربی پرس کنید و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که زیر شیرینی طلائی شود در فر بپزید. سپس از فر خارج کرده بگذارید خنک شود.
می توانید از پودر بادام یا پسته و یا کنجد برای تزیین استفاده کنید.