قطاب خانگی شیرینی مخصوص عید
مواد لازم برای قطاب خانگی :
زرده تخم مرغ : 2 عدد
ماست : ½ پیمانه
روغن جامد ذوب شده : ½ پیمانه
آرد : 2 پیمانه
بکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری.
مواد وسط قطاب :
بادام چرخ شده : 2 پیمانه
پودر قند : 1 پیمانه
پودر هل : 1 قاشق مرباخوری
گلاب : 3-4 قاشق مرباخوری
همه را با هم مخلوط کنید و خمیری برای درون قطاب تهیه کنید.
مراحل آماده سازی قطاب
بکینگ پودر را در ماست حل کنید.
زرده های تخم مرغ و روغن ذوب شده را به آن بیفزائید و با قاشق هم بزنید.
آرد را کم کم اضافه کنید( تا خمیر ترد تری داشته باشید).
خمیر را در نایلون بپیچید و۱/۳۰ساعت استراحت دهید.
بعد از۱/۳۰ ساعت خمیر را روی تخته به قطر 2 تا 3 میلیمتر باز کنید و قالب گرد 7 سانتیمتری برش دهید و مواد وسط قطاب را که تهیه کرده بودید لابلای خمیر بگذارید و بپیچید و در روغن فراوان سرخ کنید.
روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و همانطور گرم در پودر قند بغلطانید و در ظرف دردار نگهداری کنید.
نوش جان