خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۰:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    باقلوا گل

    مواد لازم :

    زرده تخم مرغ              ٢عدد

    شير                     ١ استكان 

    روغن مايع             ١ استكان 

    نرمه قند              ١ ق م 

    آرد سفيد           به ميزان لازم 

    كره يا روغن        ١ پيمانه براى پخت 

    مواد لازم ميانى:

    پودر بادام         ١ پيمانه

    پودر پسته        ١ پيمانه 

    پودر قند          ١ پيمانه 

    گلاب.          كمى

    هل ساييده نرم      ١ ق غ 

    طرز تهيه :

    شير و روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط كنيد و كم كم آرد را اضافه كنيد تا مايه خمير شود و به دست نچسبد ، خمير را كمى ورز دهيد سپس در كيسه نايلونى قرار داده و دو تا سه ساعت استراحت دهيد.

    مواد ميانى را مخلوط كرده ( ميزان هل سليقه اى است ) خمير را چند قسمت كرده و هر قسمت را نازك به وسيله وردنه باز كنيد و با كاتر گرد ٤ سانتى برش بزنيد وسط هر دايره به اندازه يك قاشق چايخورى از مواد ميانى قرار داده و اطراف خمير را مانند كيسه جمع كرده و به إن شكل دهيد ، باقلواها را در ظرف چيده و روغن را روى آنها بريزيد و در فر ١٨٠ درجه بپزيد ( حدود يك ساعت ) . 

    پس از خارج كردن از فر باقلواها را يكى يكى داخل شربت گلاب و شكر كه قبلا آماده كرده ايد بزنيد و در ظرف بچينيد . 

    براى آماده كردن شربت يك ليوان شكر و يك ليوان گلاب را دو دقيقه بجوشانيد .

    نوش جان 

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان