باقلوا گل
مواد لازم :
زرده تخم مرغ ٢عدد
شير ١ استكان
روغن مايع ١ استكان
نرمه قند ١ ق م
آرد سفيد به ميزان لازم
كره يا روغن ١ پيمانه براى پخت
مواد لازم ميانى:
پودر بادام ١ پيمانه
پودر پسته ١ پيمانه
پودر قند ١ پيمانه
گلاب. كمى
هل ساييده نرم ١ ق غ
طرز تهيه :
شير و روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط كنيد و كم كم آرد را اضافه كنيد تا مايه خمير شود و به دست نچسبد ، خمير را كمى ورز دهيد سپس در كيسه نايلونى قرار داده و دو تا سه ساعت استراحت دهيد.
مواد ميانى را مخلوط كرده ( ميزان هل سليقه اى است ) خمير را چند قسمت كرده و هر قسمت را نازك به وسيله وردنه باز كنيد و با كاتر گرد ٤ سانتى برش بزنيد وسط هر دايره به اندازه يك قاشق چايخورى از مواد ميانى قرار داده و اطراف خمير را مانند كيسه جمع كرده و به إن شكل دهيد ، باقلواها را در ظرف چيده و روغن را روى آنها بريزيد و در فر ١٨٠ درجه بپزيد ( حدود يك ساعت ) .
پس از خارج كردن از فر باقلواها را يكى يكى داخل شربت گلاب و شكر كه قبلا آماده كرده ايد بزنيد و در ظرف بچينيد .
براى آماده كردن شربت يك ليوان شكر و يك ليوان گلاب را دو دقيقه بجوشانيد .
نوش جان