شیرینی اسکار
روغن جامد450گرم
ارد1کیلو (تا حدی که بدست نچسبد)
گردو 2لیوان.خورد شده
پودر قند 1لیوان
هل کمی
روغن رو با همزن میزنیم تا کمی سفید بشه.پودر قند و هل مواد و....بقیه مواد رو کم کم بهش اضافه میکنیم (روغن جامد رو نباید اب کنیم).خمیر رو نیم ساعت استراحت میدیم.بعد گرد میکنیم و میزاریم تو فر با دمای160درجه...تهش برشته شد میاریم بیرون...یکم خنک بشه از لیس جدا میشه تو پودر قند میغلتونیم و میزاریم تو کاغذ....شکلات رو به روش بن ماری اب میکنیم و میریزیم روش. (من تو کیسه فریزر کردم و سرشو بریدم)
گردو رو توی مواد میریزم....خمیرش خیلی لطیف میشه