خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۰:۵۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    شیرینی اسکار

    روغن جامد450گرم

    ارد1کیلو (تا حدی که بدست نچسبد)

    گردو 2لیوان.خورد شده

    پودر قند 1لیوان

    هل کمی

    روغن رو با همزن میزنیم تا کمی سفید بشه.پودر قند و هل مواد و....بقیه مواد رو کم کم بهش اضافه میکنیم (روغن جامد رو نباید اب کنیم).خمیر رو نیم ساعت استراحت میدیم.بعد گرد میکنیم و میزاریم تو فر با دمای160درجه...تهش برشته شد میاریم بیرون...یکم خنک بشه از لیس جدا میشه تو پودر قند میغلتونیم و میزاریم تو کاغذ....شکلات رو به روش بن ماری اب میکنیم و میریزیم روش. (من تو کیسه فریزر کردم و سرشو بریدم)

    گردو رو توی مواد میریزم....خمیرش خیلی لطیف میشه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان