خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۰:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    شیرینی شب عید : طرز تهیه کلوچه های نوروزی

     تهیه کلوچه های نوروزی,پخت کلوچه های نوروزی

    برای میهمانان عیدتان کلوچه های نوروزی درست کنید

    شیرینی های نوروزی انواع و اقسام بسیاری دارند. برای پذیرایی از میهمانانتان در نوروز امسال کلوچه های خانگی خوش طعمی درست کنید.

    مواد لازم برای کلوچه های نوروزی :

     کره با دمای اتاق 14 قاشق غذاخوری

     شکر  سه چهارم پیمانه و 2 قاشق غذاخوری

    آرد 2 پیمانه

     جوش شیرین  یک قاشق مرباخوری

    زرده  تخم مرغ 2 عدد

    خامه 2 قاشق غذاخوری

    سفیده تخم مرغ 2 عدد

    پودر قند به اندازه کافی

    طرز تهیه کلوچه های نوروزی :

    فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

    کره را با 2 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید.

    آرد و جوش شیرین را با هم الک کنید و با کره هم زده شده،خامه و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنید تا خمیر به دست بیاید.

    سفیده تخم مرغ را با شکر هم بزنید تا فرم بگیرد.

    خمیر را به شکل مستطیلی روی کاغذ روغنی  باز کنید و سفیده تخم مرغ را روی سطح آن  کامل بمالید و لوله کنید. برای لوله کردن از کاغذ روغنی کمک بگیرید. خمیر لوله شده را به اندازه 1.5 سانتی متر برش بزنید و با فاصله روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی بچینید.

    بگذارید به مدت 17-15 دقیقه بپزد تا روی آن طلایی شود.

    از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود، سپس پودر قند روی آن بپاشید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان