شیرینی_زعفرانی
ویژه نوروز
مواد لازم :
زرده تخممرغ : دو عدد
زعفران آبکرده : یک قاشق چایخوری
پودر شکر : ۵۸ گرم
نمک : ۸/۱ قاشق چایخوری
آرد : ۲۴۰ گرم
شکلات تختهای برای تزیین : به میزان لازم
کره : ۱۶۰ گرم
طرز تهیه
کره را با پودر شکر در ظرفی ریخته و با همزن خوب میزنیم، سپس زردههای تخممرغ را اضافه کرده و مجددا هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود و زعفران را هم در آن مخلوط میکنیم.
آرد و نمک را به آرامی با الک داخل مواد مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر نرم و لطیفی به دست آید. از خمیر به شکل توپهای گرد برمیداریم، در سینی شیرینیپزی میچینیم و روی آن را با سیخ کباب چوبی کمی گود میکنیم،سپس در طبقه وسط فری که با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد از یک ربع قبل گرم کردهایم، به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم.زمانی که شیرینیها پخته شد، آن را از فر بیرون آورده و میگذاریم کاملا سرد شود. شکلات تختهای را روی بخار آب قرار داده و رقیق میکنیم، سپس شیرینیها را در پودر شکر غلتانده و حفره روی شیرینی را با شکلات ذوب شده پر میکنیم.