۱۲:۲۵ ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
شيريني_گردويي
مواد لازم :
زرده ی تخم مرغ : 3 عدد
روغن مایع: 1 قاشق مربا خوری
گردوی خورد شده: 150 گرم
شکر آسیاب شده : 1 پیمانه
آرد سفید: 1 قاشق غذاخوری
هل و وانیل: از هرکدام نصف قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین :به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود 10 دقیقه خوب بزنید ، سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و پس از آن یک قاشق آرد را .در آخر هم گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.
داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت10تا 15 دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید.