۱۲:۲۵ ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
شيريني_کنجدی (بدون فر )
مخصوص_عید_نوروز
مواد لازم
كنجد: يك ونيم پيمانه
شكر: يك پيمانه
عسل: سه قاشق غذاخوري
روغن: دو قاشق غذاخوري
زعفران حلشده در آب: يك قاشق غذاخوري
طرز تهیه
1. شكر، عسل و روغن را در ظرف كوچكي ريخته و روي حرارت ملايم بگذاريد تا مواد كاملا حل شده و طلايي رنگ شود، سپس زعفران را به آن اضافه كنيد و در آخر كنجد را داخل ظرف بريزيد و هم بزنيد تا كنجدها كمي طلايي شوند.
2. يك سيني را چرب كنيد، حرارت را ملايم كنيد تا حدي كه سوهان فقط گرم بماند، سپس سوهان را داخل سيني بريزيد و بعد از سرد شدن برش دهيد. سوهان كنجدي را در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگه دارید كنيد.
فوت كوزهگري
قبل از ريختن سوهان در سيني يك قاشق از آن را در سيني بريزيد، اگر زود بست و زير زبان ترد بود، سوهان آماده است وگرنه اجازه دهيد كمي بيشتر روي حرارت بماند.