خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۲:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    شيريني_شكلاتي
    ويژه نوروز



    مواد لازم :
    کره یا مارگارین : 125 گرم
    نشاسته ذرت : 2 قاشق سوپخوری
    آرد : 110 گرم
    پودر قند : 5 قاشق سوپخوری
    پودر کاکائو : 2 قاشق سوپخوری
    وانیل : کمی

    طرز تهیه :
    اول همه بگم من به جای کره یا مارگارین از روغن جامد استفاده کردم. البته روغنم از این مقدار یه قاشق بیشتر ریختم
    کره و پودر قند و وانیل رو تو کاسه میریزیم و با همزن میزنیم تا نرم و حجم دار بشن.
    آرد و نشاسته ذرت و پودر کاکائو رو روی بقیه مواد الک میکنیم و با همزن.
    در حدیکه مخلوط بشن مخلوط میکنیم.
    خمبر رو تو قیف میریزیم و روس سینی فر که یکم چرب کردیم شکوفه.
    میزنیم و یکم پسته یا کنجد میریزیم روش و میزاریم تو فر 175 درجه به مدت تقریبی 10 دقیقه.
    البته این خمیرش یکم سفته من با این که یه قاشق روغن اضافه تر ریختم ولی بازم سفت بود به نظرم میشه با قالب شیرینی هم قالب زد.
    ولی مزش که خیلی خوشمزه بود یه جورایی مثل شیرینی برنجی کاکائویی بود مزش.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان