۱۲:۲۶ ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
شيريني_شكلاتي
ويژه نوروز
مواد لازم :
کره یا مارگارین : 125 گرم
نشاسته ذرت : 2 قاشق سوپخوری
آرد : 110 گرم
پودر قند : 5 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو : 2 قاشق سوپخوری
وانیل : کمی
طرز تهیه :
اول همه بگم من به جای کره یا مارگارین از روغن جامد استفاده کردم. البته روغنم از این مقدار یه قاشق بیشتر ریختم
کره و پودر قند و وانیل رو تو کاسه میریزیم و با همزن میزنیم تا نرم و حجم دار بشن.
آرد و نشاسته ذرت و پودر کاکائو رو روی بقیه مواد الک میکنیم و با همزن.
در حدیکه مخلوط بشن مخلوط میکنیم.
خمبر رو تو قیف میریزیم و روس سینی فر که یکم چرب کردیم شکوفه.
میزنیم و یکم پسته یا کنجد میریزیم روش و میزاریم تو فر 175 درجه به مدت تقریبی 10 دقیقه.
البته این خمیرش یکم سفته من با این که یه قاشق روغن اضافه تر ریختم ولی بازم سفت بود به نظرم میشه با قالب شیرینی هم قالب زد.
ولی مزش که خیلی خوشمزه بود یه جورایی مثل شیرینی برنجی کاکائویی بود مزش.