شیرینی مارمالادی ویژه عید نوروز 96
مواد لازم :
کره نرم و خرد شده |
۱۸۵ گرم |
وانیل |
1/4 قاشق چایخوری |
شکر |
۱۶۵ گرم |
زرده تخم مرغ |
۲ عدد |
پودر بادام |
۶۰ گرم یا نصف پیمانه |
آرد |
۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه |
بیکینگ پودر |
نصف قاشق چایخوری |
مارمالاد تمشک یا آلبالو |
۴ قاشق غذاخوری |
رنده پوست لیموترش |
۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه :
1. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
2. کره، وانیل، شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.
3. از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله ۵ سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید (سینی نیاز به چرب کردن ندارد).
4. با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.
5. مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.
6. شیرینی ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف دردار تا ۳۳ هفته قابل نگهداری است.