شیرینی دارچینی مکزیکی
مواد لازم:
کره: 225 گرم
شکر ریز: 50 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
آرد: 225 گرم
آرد ذرت: 115 گرم
گردو یا فندق خرد شده : به مقدار لازم
دارچین: یک قاشق چای خوری
پودر قند : 50 گرم
طرز تهیه :
ابتدا فر را در دمای 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کره و شکر را در کاسه ای ریخته و هم بزنید تا نرم شود. دقت کنید که هر چه بیشتر هم بزنید شیرینی تردتر می شود.
آرد سفید و دارچین را با هم مخلوط کنید و بعد الک کنید و کم کم به مایه کره و شکر اضافه نمایید.
خمیر به دست آمده را ورز دهید تا نرم شود. سپس خمیر را به گلوله های کوچک تقسیم کنید
آن ها را داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید.
سفیده ی تخم مرغ را بزنید و با قلمو روی گلوله ها بمالید.
مغزهای خرد شده را روی روی خمیرها بریزید و کمی فشار دهید.
سینی را به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید و بعد از پخته شدن با پودر قند تزیین کنید.