شیرینی مناسب عید نوروز
طرز تهیه شیرینی لوز نارگیلی
موارد لازم:
شکر ۲۰۰گرم
پودر نارگیل ۳۰۰گرم
پودر قند ۶ الی ۷ قاشق غذاخوری
وانیل کمی
هل یک قاشق چای خوری
گلاب نصف فنجان
اب نصف فنجان
ارد ۳قاشق
دستور پخت
اول آب وگلاب وشکر را مخلوط کرد وروی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد در حدی که شکر آب شود بعد وانیل و آرد را اضافه می کنیم واز روی حرارت بر می داریم و خوب هم می زنیم تا آرد گلوله نشود
وقتی مطمئن شدیم که گلوله ای از آرد در آن نیست دوباره روی حرارت می گذاریم و پودر نارگیلی که کمی اسیاب کردیم وپودر قند وپودر هل را یکجا اضافه می کنیم .
مواد را از روی حرارت بر می داریم و همه را خوب مخلوط می کنیم وبلا فاصله داخل قالبی که کاغذ روغنی گذاشته ایم می ریزیم وروی انرا صاف مکنیم می گذاریم تا خنک شود قبل از اینکه کاملا سرد شود برش های کوچک به شکل لوزی میزنیم این شیرینی باید در ظرف در بسته نگهداری شود .
این شیرینی رو با بادام و نارگیل و پسته هم میتونید تهیه کنید .