شیرینی عید خانگی
طرز تهیه شیرینی شکرپاره
مواد لازم برای شیرینی:
تخم مرغ 3 عدد
کره 100 گرم
آرد سمولینا 1 پیمانه
آرد سفید قنادی به میزان لازم
شکر 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
پودر پسته به میزان لازم
مواد لازم برای شهد:
آب 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
گلاب 1/4 پیمانه
پودر هل به میزان دلخواه
طرز تهیه شهد:
برای درست کردن شهد آب، شکر، گلاب و پودر هل را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید بعد از حدود 10 دقیقه که جوشید آن را کنار گذاشته تا خنک شود.
طرز تهیه شیرینی:
ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با یکدیگر خوب زده تا کرم رنگ شوند.
سپس به ترتیب کره ای که به دمای محیط رسیده و روغن را اضافه و مخلوط کنید.
در مرحله بعدی آرد سمولینا و بیکینگ پودر را هم با مواد مخلوط کرده و در انتها آرد سفید قنادی را تا جایی اضافه کنید که خمیر نرمی حاصل شده و به دست نچسبد.
حال کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و از خمیر به اندازه گردو برداشته و فرم دهید سپس آن ها را کف سینی چیده، با چنگال روی آن ها شیار انداخته و زرده ی تخم مرغ بمالید.
در این مرحله سینی فر را درون فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا آماده شوند.
برای اینکه شیرینی ها طلایی رنگ شوند به مدت 2 دقیقه گریل را هم روشن کنید.
پس از اینکه شیرینی ها آماده شدند آن ها را همانطور داغ داخل شهد خنک قرار داده تا شهد به خورد شیرینی ها برود.
در نهایت می توانید شیرینی ها را با پودر پسته به دلخواه تزیین و سرو کنید.