خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۰:۵۴   ۱۳۹۲/۱۲/۶
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     شيريني با كرم و بادام سوخته:
     آرد: ١٥٠ گرم
     پودر شكر: ٥٠ گرم
    بادام پودر شده : ٧٥ گرم
     كره : ٧٥ گرم
    زرده تخم مرغ : يك عدد
     وانيل: ١/٤ قاشق چاي خوري
     بادام سوخته پودر شده : ١٠٠ گرم
     
    مواد لازم براي كرم:
     پودر شكر : ١٥٠ گرم
     كره : ٧٥ گرم
     وانيل : ١/٤ قاشق چاي خوري
     
    آرد ، پودر شكر ، پودر بادام و كره رو با هم مخلوط مي كنيم و ورز ميديم ، زرده و وانيل رو اضافه مي كنيم و به ورز دادن ادامه ميديم تا زمانيكه خمير به دست نچسبه ....
     خميرو نازك پهن مي كنيم و با كاترهاي دلخواه قالب مي زنيم ، شيريني رو در فر ١٦٠ درجه سانتيگراد به مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه مي پزيم ...بعد از پخت از فر خارج مي كنيم و ميذاريم تا خنك بشه.....
     براي كرم وسط شيريني :
     پودر شكر ، وانيل و كره رو هم ميزنيم تا كرم سفيدي به دست بياد ، اين كرم رو بين دو عدد شيريني ميذاريم و فشار ميديم تا لبه هاي شيريني هم به كرم آغشته بشه و بعد در پودر بادام سوخته مي زنيم و روي اونارو با پودر پسته تزيين مي كنيم ....
     دوستان ، من بار اولي بود كه درست كردم . فوق العاده خوشمزه بود ....
     پيشنهاد مي كنم امتحان كنيد......زري

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان