خورشت خلال بادام کرمانشاهی
حدوداً ۵۰۰ گرم گوشت گاو شسته و خورد شده، حدوداً ۱۵۰ گرم خلال بادم، ۱ پیاز کوچک، ۳ ق غ سٔس گوجه فرنگی، ۱ ق غ آبغوره، ۲ عدد لیمو عمانی، ۱ پیمانه + ۳ قاشق زرشک (معمولان زرشک سیاه استفاده میشه که من نداشتم )، ۱ ق غ روغن قی (Ghea) مثله روغن کرمانشاهی، ۱ ق غ روغن مایه، ۱ ق چ دارچین، ۱/۲ ق غ، ۱ق چ، زعفران حل شده و دم شده با گلاب.
در ماهیتابه ی اندازهٔ معمولی گوشتها را تفت داده سپس با مقداری آب، نمک، پیاز،زرد چوبه میگذاریم آهسته مقداری بپزد، بعد سٔس گوجه فرنگی، لیمو عمانی را اضافه کرده و میگذاریم گوشت کاملا بپزد و نزدیکیهای آخر پخت بقیه مواد رو اضافه کرده و میگذاریم تا چند جوش بخورد.
من ۳ قاشق زرشک را جداگونه با کمی شکر و روغن قبل از اضافه کردن بقیه زرشک تفت دادم و همه را باهم به بقیه مواد اضافه کردم.
این خورشت با مقادیر فوق برای ۴-۵ نفر میتونه کافی باشه