خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۵:۵۷   ۱۳۹۴/۴/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    خورشت خلال بادام کرمانشاهی

    حدوداً ۵۰۰ گرم گوشت گاو شسته و خورد شده، حدوداً ۱۵۰ گرم خلال بادم، ۱ پیاز کوچک، ۳ ق غ سٔس گوجه فرنگی، ۱ ق غ آبغوره، ۲ عدد لیمو عمانی، ۱ پیمانه + ۳ قاشق زرشک (معمولان زرشک سیاه استفاده میشه که من نداشتم )، ۱ ق غ روغن قی‌ (Ghea) مثله روغن کرمانشاهی، ۱ ق غ روغن مایه، ۱ ق چ دارچین، ۱/۲ ق غ، ۱ق چ، زعفران حل شده و دم شده با گلاب.

    در ماهیتابه ی اندازهٔ معمولی گوشت‌ها را تفت داده سپس با مقداری آب، نمک، پیاز،زرد چوبه میگذاریم آهسته مقداری بپزد، بعد سٔس گوجه فرنگی، لیمو عمانی را اضافه کرده و میگذاریم گوشت کاملا بپزد و نزدیکی‌‌های آخر پخت بقیه مواد رو اضافه کرده و میگذاریم تا چند جوش بخورد.

    من ۳ قاشق زرشک را جداگونه با کمی‌ شکر و روغن قبل از اضافه کردن بقیه زرشک تفت دادم و همه را باهم به بقیه مواد اضافه کردم.
    این خورشت با مقادیر فوق برای ۴-۵ نفر میتونه کافی‌ باشه

    انواع خورشت
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان