خورشت قیمه
برای تهیه خورشت قیمه اول یک عدد پیاز را با کمی روغن تفت میدم و بعد کوشت قیمه ها را توش میریزم و آنها رو هم یه تف کوچیک میدم و کمی آب و نمک فلفل میریزم و میزارم تا نیم پز بشه در یک قابلمه دیگه یک پیاز بزرگ را سرخ میکنم و لپه های شسته شده را میریزم تا آنها هم کمی تف بخوردن بعد یک قاشق رب گوجه را هم همراه لپه ها تف میدم و با آب گوجه فرنگی یا پوره آن و به همراه گوشت نیم پز و کمی ادویه پلویی تبریز و زعفران آب کرده میزارم تا آروم بپزه آخر کار چندتا لیموعمانی را هم سوراخ میکنم و به خورشت اضافه کنم تا جا بیافته
اگر برای این خورشت از روغن حیوانی استفاده کنید خیلی خوشمزه تره
بعد با سیب زمینی خلالی سرخ کرده سرو میکنیم و البته با برنج زعفرانی