خورشت کرفس
مواد لازم
گوشت خورشتی ۱ کیلو گرم
پیاز خرد شده ۲ عدد
ساقه کرفس خرد شده ۲ لیوان
برگ جوان کرفس خرد شده ۱ لیوان
جعفری خرد شده ۲ لیوان
نعناع خرد شده ۱/۲ لیوان
گشنیز خرد شده ۱ لیوان
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آب غوره ۱/۴ پیمانه
نمک ، زعفران و روغن به مقدار لازم
آب ۳ لیوان
طرز تهیه
۱- کرفسها را خرد کنید و تفت دهید. همین کار را برای سبزیجات هم انجام بدهید.
۲- پیاز را با کمی زردچوبه تفت بدید، بعد گوشت را اضافه کنید و خوب تفت بدهید.
۳- سه لیوان آب اظافه کنید و اجازه دهید گوشت نیم پز شود.
۴- سپس کرفس و سبزیجات را اضافه کنید هم بزنید واجازه دهید گوشت کامل بپزد.
۵- رب ، زعفران ، نمک و آبغوره را اضافه کنید. اجازه دهید خورشت جاافتاده و به روغن بیفتد بعد همراه پلو سرو کنی