خورش هویج ترکی
مواد لازم:
هویج خلال شده = یک کیلو
گوشت ماهیچه = نیم کیلو
پیاز =یک عدد
گوجه فرنگی =3 الی 4 عدد
لیمو عمانی =دو الی 3 عدد
آب گوشت =یک لیوان و نیم
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران=به مقدار لازم
روغن مایع = به اندازه کافی
طرز تهیه:
هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود. سپس پیاز را خورد کرده را باگوشت (تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.
بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده (اگر خواستید می توانید از آلو استفاده کنید ,برای هر نفر 3 تا 4 عدد آلو کافی است)و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد.