خـورش تـرخون و ریحون
یك خورش لطیف و سریع بهاری با عطر و بویی قوی و طعمی ملایم و خوش. بنا به سلیقه خودتان میتوانید یكی یا هر دوی این سبزیها را با انواع دیگر مانند نعنا، اسفناج و... عوض كنید.
مواد لازم:
برای 4 نفر
سینه مرغ 600 گرم، خرد شده
ترخون 100 گرم، ساطوری
ریحان 100 گرم، ساطوری
كره 25 گرم
روغن 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
پیاز كوچك 1 عدد، ساطوری
فلفل سبز 3-4 عدد، ساطوری
آب مرغ 1 پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1- كره و روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و تكههای مرغ را 10-8 دقیقه در آن سرخ كنید تا روی آن طلایی شود. مرغ را با قاشق سوراخدار از روغن خارج كرده و كنار بگذارید.
2- شعله را كم كرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ را اضافه كرده و آن را به جوش آورید. فلفل و سبزیها را اضافه كرده و تكههای مرغ را به قابلمه برگردانید و با در بسته 20 دقیقه آن را بپزید. در 5 دقیقه آخر نمك و فلفل آن را اندازه كرده و آبلیمو را اضافه كنید. میتوانید با برنج سرو كنید.
فوت آشپزی
1- اگر میخواهید خورش لعابدار باشد، یك قاشق چایخوری نشاسته ذرت را در 2 قاشق غذاخوری آب سرد حل كرده و اضافه كنید.
2- میتوانید به این خورش 4-3 قاشق غذاخوری خامه سفت اضافه كرده و با پاستا سرو كنید.
نکات آشپزی
یك خورش لطیف و سریع بهاری با عطر و بویی قوی و طعمی ملایم و خوش. بنا به سلیقه خودتان میتوانید یكی یا هر دوی این سبزیها را با انواع دیگر مانند نعنا، اسفناج و... عوض كنید تا به طعمهای جدیدتری دست بیابید.