خانه
102K

انواع خورشت

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    خورشت آلو زرشک
    مواد لازم:

    پیاز / 2 عدد
    سینه مرغ کامل / 2عدد
    رب گوجه فرنگی / 2 قاشق غذاخوری
    آلو بخارا / 300 گرم
    زرشک / نصف لیوان
    نمک، فلفل، دارچین / به میزان لازم
    زعفران آب کرده / 2 قاشق غذاخوری 
    طرز تهیه:

    آلوها را شسته و در آب ولرم خیس کنید و کنار بگذارید.

    ابتدا پیاز را با مقدار کمی روغن و زردچوبه تفت دهید. نیازی به تفت زیاد ندارد، سعی کنید در هنگام تفت دادن پیاز رنگ آن تغییر چندانی نکند.

    سپس گوشت مرغ را به قطعات کوچکتری تقسیم کرده و همراه پیاز کمی تفت دهید، در حدی که کمی طلایی شود.

    سپس زرشک را خوب بشویید و به مخلوط گوشت مرغ اضافه کنید تا کمی تفت داده شود.

    به اندازه دو لیوان آب ولرم به خورش اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا جوش آید، پس از جوش آمدن آب خورش حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید.

    دو قاشق رب و کمی دارچین را در ظرف کوچکی کمی تفت دهید و سپس به خورش اضافه کنید.

    در این مرحله آلوهای خیس خورده را همراه با آب آن به خورش اضافه کنید.

    حرارت را کم کنید و به مدت یک ساعت زمان دهید تا خورش به خوبی جا بیفتد.

    نمک و فلفل غذا را در انتها بچشید و اندازه کنید. 
    نکته: به جای گوشت سینه مرغ از ران مرغ نیز میتوان در تهیه این خورش استفاده نمود. بهتر است آلو بخارا را با انواع دیگر آلوهای خشک جایگزین نکنید، زیرا طعم دلپذیر این خورش از آلویی که در آن استفاده میشود تاثیر میگیرد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان