خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
انواع غذا
102K
انواع خورشت
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۰۹:۵۸ ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48381
|
46689 پست
مواد لازم برای پخت خورش تر ه غذاهای سنتی کوردستان
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
تره خرد شده یک کیلو
پیاز متوسط یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق چای خوری
زرشک نیم پیمانه
روغن مایع به مقدار لازم
ادویه به میزان لازم
ادویه شامل زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، و پودر لیمو است.
روش تهیه
* پیاز را پوست بکنید بشویید و ریز خرد کنید.
* تره ها را هم که قبلاً خوب پاک کرده و شستهاید خرد کنید.
* بعد از آن، پیازها را داخل یک قابلمه ریخته و با روغن روی حرارت ملایم بگذارید تا خوب طلایی شوند.
* بعد از آن که پیازها نیمه سرخ شدند. نوبت اضافه کردن گوشت است.
* گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید و هم بزنید تا تکه های گوشت از هم جدا شده و به ظرف نچسبد.
* حدود هفت، هشت دقیقه که آن دو را با هم تفت دادید، ادویه که شامل زردچوبه، فلفل سیاه و پودر لیمو میشود را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
* بعد از آن که این مواد کاملاً با هم قاطی شد، تره را به آنها اضافه کنید و تقریباً 5 دقیقه تفت دهید.
* سپس رب را اضافه کرده و باز هم تفت بدهید.
* بعد از آن، حدود یک لیوان آب به مواد اضافه کنید و آخر از همه نمک غذا را اضافه کنید و بگذارید تا غذا جوش بیاید.
* خورش که به جوش آمد، درش را بگذارید تا در کمتر از یک ساعت خورش شما آماده شود، فقط اینکه حدود 6، 5 دقیقه قبل از آن که شعله را خاموش کنید، زرشکهای شسته شده را اضافه کنید تا بپزد و جا بیفتد.
* این خورش معمولاً نیازی به تزئین ندارد؛ چون زرشکها نمای زیبایی به آن میدهند اما میتوانید پلو را با زعفران و زرشک هم تزئین کنید.
اگر زرشک را زود داخل خورش بریزید، له میشود و غذایتان زیبایی لازم
را نخواهد داشت
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
انواع غذا
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات