۱۰:۳۵ ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
️خورش زمستانی
#غذای_ابتکاری
️مواد لازم
300 گرم گوشت گوسفندی
8 عدد آلو خورشی
8 عدد قیسی
3 ق س پیاز داغ
2 ق س زعفران آب کرده
2 ق س زرشک
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم روغن
️طرز تهیه:️
1. ابتدا در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز داغ را همراه با گوشتی که بهصورت قیمهای خرد کردهاید اضافه کنید. گوشت را کمی تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند. مقداری آب اضافه کنید، حرارت را زیاد کرده و صبر کنید تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد.
2. آلوها را بشویید و آنها را در مقداری آب به مدت 1 ساعت خیس کنید. زرشک را هم بشویید و در سبدی بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود. قیسی را هم بعد از شستوشو در یک سبد بریزید تا خشک شوند.
3. وقتی گوشت پخت، آلو را همراه با قیسی و زرشک به گوشت اضافه کنید. 20 دقیقه برای پخت مواد کافی است. مقداری نمک و فلفل هم به خورش بزنید.
4. وقتی خورش آماده شد، حرارت را خاموش کنید. در این زمان زعفران را اضافه کرده و آن را با مواد خوب مخلوط کنید، سپس خورش را با برنج سرو کنید.
️فوت وفن
آب خورش باید از مواد کمتر باشد تا خورش کاملا جا بیفتد.اگر خورش شیرین شد، میتوانید کمی آبلیمو ی تازه به آن اضافه کنید