۱۲:۵۵ ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
طرز تهیه #خورش آلوچه ماهی
مواد اولیه :
برای 4 نفر
آلوچه (برقانی) 1پیمانه
رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
شکر 2قاشق غذاخوری
رب انار 2قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
پیاز پیاز 1عدد
روغن به میزان لازم
ماهی (فیله شده و بدون استخوان) 200گرم
آب به میزان لازم
آرد به میزان لازم
سیر سیر به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا آلوچه را در کمی آب خیس کنید.پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن یا کره تفت دهید و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد.آلوچه را با آبش اضافه کرده و سپس در صورت نیاز آب اضافه کنید تا روی آلوچه را بگیرد. سپس حرارت را کم کنید تا آلوچهها خوب له شوند و جا بیفتند. ماهی را به صورت مکعب خرد کرده و در آردی که با فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر سیر و نمک مخلوط شده است بغلطانید و در کمی روغن سرخ کنید. در انتها آلوچهها را با قاشق له کرده و سپس رب انار و شکر را بیفزایید. پس از آن که خورش جا افتاد و به روغن نشت، آن را در ظرف کشیده و ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید.
نکات:
1)اگر دوست دارید ماهی را در آرد سوخاری بغلتانید تا خوشمزه تر شود.
2)بهتر است ماهی را قبل از پخت با آبلیمو و سایر مواد طعم دار کنید.
3)در این غذا به جای ماهی میتوان از فیله مرغ هم استفاده کرد.
4)در صورت تمایل شکر را از مواد اولیه حذف کرده و به خورش ابلیمو اضافه کنید.