خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۲:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    طرز تهیه #خورش آلوچه ماهی
    مواد اولیه :
    برای 4 نفر
    آلوچه (برقانی) 1پیمانه
    رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
    شکر 2قاشق غذاخوری
    رب انار 2قاشق غذاخوری
    نمک به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم
    زردچوبه به میزان لازم
    پیاز پیاز 1عدد
    روغن به میزان لازم
    ماهی (فیله شده و بدون استخوان) 200گرم
    آب به میزان لازم
    آرد به میزان لازم
    سیر سیر به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم
    دارچین به میزان لازم
    طرز تهیه:
    ابتدا آلوچه را در کمی آب خیس کنید.پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن یا کره تفت دهید و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد.آلوچه را با آبش اضافه کرده و سپس در صورت نیاز آب اضافه کنید تا روی آلوچه را بگیرد. سپس حرارت را کم کنید تا آلوچه‌ها خوب له شوند و جا بیفتند. ماهی را به صورت مکعب‌ خرد کرده و در آردی که با فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر سیر و نمک مخلوط شده است بغلطانید و در کمی روغن سرخ کنید. در انتها آلوچه‌ها را با قاشق له کرده و سپس رب انار و شکر را بیفزایید. پس از آن که خورش جا افتاد و به روغن نشت، آن را در ظرف کشیده و ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید.
    نکات:
    1)اگر دوست دارید ماهی را در آرد سوخاری بغلتانید تا خوشمزه تر شود.
    2)بهتر است ماهی را قبل از پخت با آبلیمو و سایر مواد طعم دار کنید.
    3)در این غذا به جای ماهی می‌توان از فیله مرغ هم استفاده کرد.
    4)در صورت تمایل شکر را از مواد اولیه حذف کرده و به خورش ابلیمو اضافه کنید.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان