خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۶:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    مرغ کاری با کره بادام زمینی
    iمواد لازم: برای 7 نفر

    مرغ بدون پوست و استخوان : یک کیلو و 400 گرم

    آرد : ½ پیمانه

    پودر کاری : 4 قاشق سوپخوری

    نمک : 2 قاشق چایخوری

    فلفل سیاه : ½ قاشق چایخوری

    روغن‌زیتون : ½ پیمانه

    زنجفیل تازه ریز شده : 2 قاشق سوپخوری

    سیر ریز شده : 2 قاشق سوپخوری

    فلفل تند قرمز ریز شده : 4 عدد

    آب مرغ : 4 پیمانه

    کره بادام‌زمینی : ½ پیمانه

    دانه گشنیز آسیاب شده : یک قاشق چایخوری

    پیازچه خرد شده : 8 عدد

    طرز تهيه:
    به جای کره بادام زمینی از بادام زمینی تازه هم می‌توانید استفاده کنید فقط 2 قاشق چایخوری شکر هم به آن اضافه کنید. این غذا را می‎توانید با برنج یا نان سرو کنید.

    ابتدا مرغ‌ها را می‌شوییم و می‌گذاریم آب آنها برود. در کیسه کاغذی محکمی آرد، پودر کاری، نمک و فلفل (که دانه‌های آن را گرفته‌ایم و ریز کرده‌ایم) را ترکیب می‌کنیم. خوب آن را تکان می‌دهیم. تکه‌های مرغ را اضافه می‌کنیم و تکان می‌دهیم تا خوب روی آنها از مواد پوشیده شود.
    روغن را در تابه بزرگی روی دمای متوسط گرم می‌کنیم.
    تکه‌های مرغ را به قطعات باریک و پهن 4 سانتی‌متری برش می‌دهیم و آنها را در تابه می‌ریزیم. قطعات مرغ، را برای 5 تا 7 دقیقه سرخ می‌کنیم؛ گه‌گاهی آنها را می‌چرخانیم تا همه طرف مرغ‌ها به طور برابر بپزند. (می‌‎توانیم قطعات استخوان‌دار را هم برای افزودن طعم به آن اضافه کنیم).
    زنجفیل، سیر، مخلوط کاری و فلفل قرمز و ½ فنجان آب مرغ را به تابه می‌افزاییم. در حالی که با کفگیر ته تابه را می‌خراشیم، مواد را هم می‌زنیم تا خوب با هم ترکیب شوند، برای 3 دقیقه غذا را می‌پزیم.
    پس از پخته شدن مواد، کره بادام زمینی را اضافه می‌کنیم و سریع هم می‌زنیم تا به خورد مرغ‌ها برود. ½ 3پیمانه آب مرغ را به آرامی اضافه می‌کنیم، گه‌گاهی هم می‌زنیم تا بافت هماهنگ مواد حفظ شود. اجازه می‌دهیم غذا برای 10 دقیقه بجوشد.
    درست قبل از سرو، گشنیز و پیازچه را اضافه می‌کنیم. برای طعم دهی به غذا نمک می‌زنیم.
    آن را با برنج سرو می‌کنیم. برای تزیین روی غذای هر بشقاب نعنا و گشنیز می‌ریزیم. همچنین روی آن کمی آب لیمو نیز می ‌ریزیم.

    انواع خورشت
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان