مرغ کاری با کره بادام زمینی
iمواد لازم: برای 7 نفر
مرغ بدون پوست و استخوان : یک کیلو و 400 گرم
آرد : ½ پیمانه
پودر کاری : 4 قاشق سوپخوری
نمک : 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه : ½ قاشق چایخوری
روغنزیتون : ½ پیمانه
زنجفیل تازه ریز شده : 2 قاشق سوپخوری
سیر ریز شده : 2 قاشق سوپخوری
فلفل تند قرمز ریز شده : 4 عدد
آب مرغ : 4 پیمانه
کره بادامزمینی : ½ پیمانه
دانه گشنیز آسیاب شده : یک قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده : 8 عدد
طرز تهيه:
به جای کره بادام زمینی از بادام زمینی تازه هم میتوانید استفاده کنید فقط 2 قاشق چایخوری شکر هم به آن اضافه کنید. این غذا را میتوانید با برنج یا نان سرو کنید.
ابتدا مرغها را میشوییم و میگذاریم آب آنها برود. در کیسه کاغذی محکمی آرد، پودر کاری، نمک و فلفل (که دانههای آن را گرفتهایم و ریز کردهایم) را ترکیب میکنیم. خوب آن را تکان میدهیم. تکههای مرغ را اضافه میکنیم و تکان میدهیم تا خوب روی آنها از مواد پوشیده شود.
روغن را در تابه بزرگی روی دمای متوسط گرم میکنیم.
تکههای مرغ را به قطعات باریک و پهن 4 سانتیمتری برش میدهیم و آنها را در تابه میریزیم. قطعات مرغ، را برای 5 تا 7 دقیقه سرخ میکنیم؛ گهگاهی آنها را میچرخانیم تا همه طرف مرغها به طور برابر بپزند. (میتوانیم قطعات استخواندار را هم برای افزودن طعم به آن اضافه کنیم).
زنجفیل، سیر، مخلوط کاری و فلفل قرمز و ½ فنجان آب مرغ را به تابه میافزاییم. در حالی که با کفگیر ته تابه را میخراشیم، مواد را هم میزنیم تا خوب با هم ترکیب شوند، برای 3 دقیقه غذا را میپزیم.
پس از پخته شدن مواد، کره بادام زمینی را اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا به خورد مرغها برود. ½ 3پیمانه آب مرغ را به آرامی اضافه میکنیم، گهگاهی هم میزنیم تا بافت هماهنگ مواد حفظ شود. اجازه میدهیم غذا برای 10 دقیقه بجوشد.
درست قبل از سرو، گشنیز و پیازچه را اضافه میکنیم. برای طعم دهی به غذا نمک میزنیم.
آن را با برنج سرو میکنیم. برای تزیین روی غذای هر بشقاب نعنا و گشنیز میریزیم. همچنین روی آن کمی آب لیمو نیز می ریزیم.