خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۷:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    خورش ترشی گرما 

    مواد لازم برای۳ نفر

    پیاز ۱ عدد
    گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
    آلوچه (خورشتی) ۱۵ عدد
    لوبیا چشم بلبلی ۱/۲ پیمانه
    زعفران آب کرده (غلیظ) ۱ قاشق غذا خوری

    طرز تهیه
    ۱- ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد کرده و روی حرارت قرار دهید و بعد از اینکه کمی سبک شد روغن ریخته و نیمه سرخ کنید سپس گوشت را در پیازداغ تفت دهید تا آب آن کشیده شود و رنگ گوشت برگردد،
    ۲- سپس 2 پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت نیم پز شود. 
    ۳- لوبیا را به همراه آلوچه اضافه کرده و خورش را بپزید تا جا بیفتد. در آخر محلول زعفران و نمک را اضافه کنید.

    سایر نکات
    1)این غذا متعلق به شهر اردبیل است و نوعی خورش است که با پلو سرو می شود.
    2)حتما لوبیا را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آن را 2بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و بعد بپزید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان