خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۰:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    خورش به  آلو

    مواد لازم : برای 4 نفر

    به 350گرم

    گوشت (خورشتی) نیمكیلو

    پیاز 2عدد

    آلو (خورشتی) 200 گرم

    لپه 100گرم

    نمك به میزان لازم

    فلفل به میزان لازم

    رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری

    شكر به میزان لازم

    زعفران (ساییده) نصف قاشق چایخوری

    روغن به میزان لازم

    خورش به خورش واقعا خوشمزه و لذیذ است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد .این خورش به دلیل وجود به بسیار پرخاصیت و مفید است!

    طرز تهیه:ابتدا در ظرفی مناسب روغن داغ كرده وپیاز را در آن نیمه سرخ میكنیم سپس گوشت را اضافه كرده و با حرارت زیاد تفت می دهیم. رب گوجه، ادویه، نمک و فلفل را ریخته و هم می زنیم. لپه را شسته و آب گرفته و به مواد اضافه میكنیم و خوب تفت می دهیم. کمی آب روی آن ها می ریزیم تا بپزند. نیم پز که شدند. آلو را که قبلاً خیس کرده ایم، با همان آب داخل خورش می ریزیم. پوست به را با چاقو می گیریم و هسته های آن را درآورده و خرد می کنیم سپس با کمی روغن سرخ می کنیم و به خورش می افزاییم. زعفران و شکر را هم ریخته مجدداً به مدت 1ساعت با حرارت ملایم می گذاریم تا خورش جا بیفتد.

    نكات:1)میتوانید به این خورش لیمو عمانی هم اضافه كنید.

    2)لپه را حتما از شب قبل خیس كنید تا نفخ آن گرفته شود و اگر این كار را فراموش كردید آن را در مقداری آب بجوشانید و آب آن را خالی كنید.

    3)هرچه آلوهای شما بیشتر در آب خیس بخورند خورش شما لعاب دار تر و خوشمزه تر میشود.

    4)این خورش به همراه زرشك پلو خوشمزه تر میشود.

    5)میتوانید مقداری ابلیمو به این غذا اضافه كنید تا خوشمزه تر شود.

    6)برای تزیین یا سرو غذا سعی كنید از سیب زمینی سرخ كرده استفاده كنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان