خورش به قيمه
مواد لازم برای۴ نفر
گوشت ۵۰۰ گرم
لپه پخته شده ۱ پیمانه
به ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی ۳ عدد
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز ۱ عدد
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
دارچین و زردچوبه به مقدار لازم
لیمو عمانی ۲ عدد
طرز تهیه
!
۱- ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد كرده و سپس در روغن سرخ میكنیم.
۲- گوشت را به صورت تكه ای خرد كرده و در پیاز تفت میدهیم تا كمی تغییر رنگ دهد .رب گوجه فرنگی و ادویه را با گوشت تفت میدهیم و بعد از آن 4لیوان آب اضافه كرده و اجازه میدهیم بپزد.
۳- اواخر پخت لپه های پخته شده را به غذا اضافه كرده و بِه را به صورت مربعی خرد كرده و به غذا اضافه میكنیم .
۴- در ظرفی جدا رب را سرخ كرده و به همراه آبلیمو و لیمو عمانی و زعفران به خورش اضافه میكنیم و اجازه میدهیم جا بیفتد.
سایر نکات
میتوانید به خورش كمی شكر اضافه كنید تا طعم ملس بگیرد
اگر دوست دارید رب را حذف و به جای آن زعفران بیشتری استفاده كنید