خورش خلال كرمانشاهي
پيازها را خلالي كرده و در روغن كمي تفت دهيد تا طلايي شود. گوشت را خرد و به پياز اضافه كنيد تا كمي تفت بخورد، سپس زردچوبه را به آن اضافه كنيد
مواد لازم:
گوشت گوسفندي500 گرم
خلال بادام250 گرم
زرشك سياه :2 قاشق غذاخوري
پياز3 عدد
زعفران آبكرده 2 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري
زردچوبه يكدوم قاشق مرباخوري
نمك و فلفل به ميزان دلخواه
طرز تهيه:
پيازها را خلالي كرده و در روغن كمي تفت دهيد تا طلايي شود. گوشت را خرد و به پياز اضافه كنيد تا كمي تفت بخورد، سپس زردچوبه را به آن اضافه كنيد. حالا روي مواد آب بريزيد و اجازه دهيد تا گوشت نيم پز شود.
در اين مرحله بادامها را شسته و كمي تفت دهيد تا از حالت خامي درآيد سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه كنيد. بعد رب گوجهفرنگي را در روغن تفت دهيد و همراه با نمك و فلفل به خورش اضافه كنيد. بعد از گذشت مدتي زرشك را به عنوان ترشي به خورش اضافه كنيد و صبر كنيد تا غذا جا بيفتد.