خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۰:۱۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    خورش‌ خلال‌ كرمانشاهي



    پيازها را خلالي كرده و در روغن كمي تفت دهيد تا طلايي شود. گوشت را خرد و به پياز اضافه كنيد تا كمي تفت بخورد، سپس زردچوبه را به آن اضافه كنيد

    مواد لازم: 
    گوشت گوسفندي500 گرم
    خلال بادام250 گرم
    زرشك سياه :2 قاشق غذاخوري
    پياز3 عدد 
    زعفران آبكرده 2 قاشق غذاخوري 
    رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري 
    زردچوبه يك‌دوم قاشق مرباخوري
    نمك و فلفل به ميزان دلخواه


    طرز تهيه: 
    پيازها را خلالي كرده و در روغن كمي تفت دهيد تا طلايي شود. گوشت را خرد و به پياز اضافه كنيد تا كمي تفت بخورد، سپس زردچوبه را به آن اضافه كنيد. حالا روي مواد آب بريزيد و اجازه دهيد تا گوشت نيم پز شود. 
    در اين مرحله بادام‌ها را شسته و كمي تفت دهيد تا از حالت خامي درآيد سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه كنيد. بعد رب گوجه‌فرنگي را در روغن تفت دهيد و همراه با نمك و فلفل به خورش اضافه كنيد. بعد از گذشت مدتي زرشك را به عنوان ترشي به خورش اضافه كنيد و صبر كنيد تا غذا جا بيفتد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان