خورشت بلدرچين با سس پرتقال
مواد لازم:
- روغن مايع=50 گرم
- پياز= يك عدد (100 گرم)
- بلدرچين= 4 عدد
- زردچوبه= نصف قاشق چايخوري
- چاشني خورشت مگي= يك بسته
- آب= 250 ميلي ليتر
- نمك= نصف قاشق چايخوري
- آب پرتقال= 250 ميلي ليتر
- نشاسته ذرت= 2 قاشق غذاخوري
- شكر=100 گرم
- خلال پوست پرتقال =2 قاشق غذاخوري
- پرتقال= 2 عدد بزرگ
1 روغن را حرارت داده و پياز بسيار ريز خرد شده را در روغن تفت
دهيد تا طلايي شود.
2 بلدرچين را جداگانه پخته، به پياز سرخ شده اضافه كرده و 5
دقيقه تفت دهيد.
3 زردچوبه را اضافه كنيد.
4 چاشني خورشت مگي را اضافه كنيد.
5 آب را افزوده و يك ساعت حرارت دهيد.
6 خورشت را بچشيد و در صورت نياز نمك اضافه كنيد.
7 آب پرتقال و نشاسته ذرت را با يكديگر مخلوط كرده و 10 دقيقه
حرارت دهيد و مرتب هم بزنيد. شكر را اضافه كرده و هم زدن
و حرارت دادن را ادامه دهيد تا سس غليظي حاصل شود.
خلال پوست پرتقال را افزوده و 5 دقيقه حرارت دهيد. سس آماده است.
8 سس را به مواد قبل اضافه كنيد و 5 دقيقه حرارت دهيد.
9 پرتقال ها را پوست كنده، برش دهيد و بر روي بلدرچين ها قرار دهيد.
10 2 دقيقه حرارت دهيد، برش هاي پرتقال را سريعا خارج كنيد و براي تزئين ظرف در اطراف بلدرچين ها استفاده كنيد.