خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۰:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    خورشت بلدرچين با سس پرتقال

    مواد لازم:
    - روغن مايع=50 گرم
    - پياز= يك عدد (100 گرم)
    - بلدرچين= 4 عدد
    - زردچوبه= نصف قاشق چايخوري
    - چاشني خورشت مگي= يك بسته
    - آب= 250 ميلي ليتر
    - نمك= نصف قاشق چايخوري
    - آب پرتقال= 250 ميلي ليتر
    - نشاسته ذرت= 2 قاشق غذاخوري
    - شكر=100 گرم
    - خلال پوست پرتقال =2 قاشق غذاخوري
    - پرتقال= 2 عدد بزرگ



    1 روغن را حرارت داده و پياز بسيار ريز خرد شده را در روغن تفت
    دهيد تا طلايي شود.
    2 بلدرچين را جداگانه پخته، به پياز سرخ شده اضافه كرده و 5
    دقيقه تفت دهيد.
    3 زردچوبه را اضافه كنيد.
    4 چاشني خورشت مگي را اضافه كنيد.
    5 آب را افزوده و يك ساعت حرارت دهيد.
    6 خورشت را بچشيد و در صورت نياز نمك اضافه كنيد.
    7 آب پرتقال و نشاسته ذرت را با يكديگر مخلوط كرده و 10 دقيقه
    حرارت دهيد و مرتب هم بزنيد. شكر را اضافه كرده و هم زدن
    و حرارت دادن را ادامه دهيد تا سس غليظي حاصل شود.
    خلال پوست پرتقال را افزوده و 5 دقيقه حرارت دهيد. سس آماده است.
    8 سس را به مواد قبل اضافه كنيد و 5 دقيقه حرارت دهيد.
    9 پرتقال ها را پوست كنده، برش دهيد و بر روي بلدرچين ها قرار دهيد.
    10 2 دقيقه حرارت دهيد، برش هاي پرتقال را سريعا خارج كنيد و براي تزئين ظرف در اطراف بلدرچين ها استفاده كنيد.

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۲/۱۲/۱۳۹۴   ۱۰:۲۸
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان