خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۳:۴۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    قيمه
    يكي از خورش هاي راحت كه هر كسي مي تونه درستش كنه و تقريباً همه هم دوست دارند بخورند.

    مواد لازم :

    گوشت : به صورت قيمه اي خرد شود

    لپه : يك استكان

    گوجه فرنگي يا رب : به ميزان لازم

    زعفران آب كرده : به ميزان لازم

    نمك و زردچوبه : به ميزان لازم

    پياز جهت پيازداغ

    سيب زميني جهت سرخ كردن

    طرز تهيه :

    ابتدا پياز را در روغن تفت مي دهيم. سبك كه شد، زردچوبه را مي ريزيم و سپس گوشت را اضافه مي كنيم. تفت كه داديم، لپه را اضافه مي كنيم. بهتر است لپه را چند ساعت خيس كرده باشيم. بعد از اضافه كردن لپه، رب يا گوجه فرنگي رنده شده را اضافه مي كنيم و خوب سرخ مي كنيم. سرخ كردن رب يا گوجه در اين مرحله، باعث خوش رنگ شدن خورش مي شود. بعد از اينكه خوب رنگ پس داد، مقداري آب روي خورش ريخته و ليموعماني را پس از اينكه با چنگال سوراخ كرديم، به مواد اضافه مي كنيم و مي گذاريم بپزد. بعد از يكي دو ساعت كه لپه كمي پخت، نمك را به آن مي افزاييم. بهتر است زعفران را با مقداري قند ساييده و در نصف استكان آب حل كنيم و كنار بگذاريم تا خوب رنگ پس دهد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان