خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۴:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    خورش مرغ ترش 
    ************* 

    مواد لازم براي 4 نفر : 

    تكه هاي مرغ -------------------------------- به تعداد نفرات + 1 الي 2 تكه بيشتر 

    آب پرتقال ------------------------------------ 6 ليوان 

    زرشك --------------------------------------- 1 استكان 

    زعفران -------------------------------------- 1 استكان دم كرده 

    فلفل دلمه اي ------------------------------- نصف استكان نگيني خرد شده 

    پياز ------------------------------------------ 2 عدد متوسط 

    گوجه فرنگي -------------------------------- 3 عدد متوسط 

    مخلوط سبزي معطر* ---------------------- 1 قاشق غذا خوري 

    آويشن خشك **--------------------------- 1 قاشق چايخوري 

    آرد معمولي -------------------------------- 1 قاشق غذا خوري 

    نمك ، زردچوبه ------------------------------ به مقدار لازم 


    طرز تهيه : 

    در يك قابلمه متناسب با اندازه كل مرغ ها ، ? عدد از پياز را خلال خرد كنيد و در مقداري روغن سرخ كنيد تا طلايي شود و بعد كمي زرد چوبه به آن بيفزائيد . 


    گوجه ها را كاملا ميكس ( يا رنده ريز ) كنيد و به پيازها بيفزائيد . صبر كنيد تا آب گوجه ها كاملا كشيده شود . 

    بعد از اينكه آب گوجه ها كشيده شد ، 1 ليوان از آب پرتقال را همراه آويشن خشك ، سبزي معطر ، نيمي از زرشك خيس شده و نيمي از فلفل دلمه اي نگيني خرد شده ، به گوجه ها اضافه كنيد و هم بزنيد تا مواد خوب با هم مخلوط شوند . 

    بعد از چند دقيقه ، يك قاشق آرد معمولي را در 1 ليوان از آب پرتقال حل كنيد ( كاملا حل كنيد ) و به مخلوط اضافه كنيد . 

     دقت كنيد تا سس نسوزد و زياد هم غليظ نباشد 


    هرجا نياز به اضافه كردن آب بود ، از 1 ليوان آب جوش + نصف ليوان آب پرتقال استفاده كنيد و مدام سس را هم بزنيد .


    بگذاريد سس فوق به مدت يك ساعت با حرارت ملايم و درب بسته ، مزه دار و يكدست شود . 


    قطعات پاك شده مرغ را در مقداري روغن و زردچوبه كاملا سرخ كنيد تا طلايي شوند . 

    در فاصله جا افتادن سس ، مرغهاي سرخ شده را همراه يك عدد پياز ، مقداري آب ، 1 ليوان آب پرتقال و مقداري نمك بپزيد . 

    بعد از يك ساعت ، پياز داخل مرغ ها جدا كنيد ، و دور بيندازيد . آب مرغ را آبكش كنيد و كنار بگذاريد . 

    مرغ ها را همراه باقي مانده زرشك خيس خورده و بقيه فلفل دلمه اي نگيني خرد شده ، آب مرغ و باقيمانده آب پرتقال به سس اضافه كنيد . 

    حرارت زير قابلمه را ملايم كنيد و بگذاريد تا خورش با حرارت بسيار كم و درب بسته ، كاملا جابيفتد . 

    بعد از جا افتادن خورش ، مرغ ها را در ظرف مناسب براي سرو بريزيد و سس را روي مرغ ها بريزيد و سرو كنيد

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان