خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۷:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر

    مواد لازم برای 4 تا 5  نفر

    500 گرم گوشت گوسفندی

    500 گرم باقلاسبز

    4 ق‌س گشنیز خردشده

    1 عدد پیاز

    6 حبه سیر

    1 ق‌س زعفران آب‌كرده

    1 ق‌م زردچوبه

    نمك و فلفل به میزان لازم

    روغن مایع به میزان لازم

    طرز تهیه:

    1.  باقلا را از هر دو پوست درآورده، بشویید و در آبكش بریزید. پیاز را پوست كنده، شسته و خلالی خرد كنید. حبه‌های سیر را هم خرد كنید.

    2.  گوشت را هم شسته و خورشی خرد كنید. در قابلمه‌ای روغن ریخته و روی حرارت بگذارید.

    3.  روغن كه داغ شد پیاز و سیر را در روغن ریخته  و خوب سرخ كنید. پیازها كه طلایی شدند، زردچوبه را اضافه كرده ، هم بزنید.

    4.  حالا نوبت اضافه كردن گوشت‌هاست. آنها را هم خوب سرخ كنید تا آب آنها بخار شود. زعفران آب كرده و فلفل را هم اضافه كنید.

    5.  مقداری آب بریزید و در ظرف را بگذارید. حدود یك ساعت صبر كنید تا گوشت بپزد. بعد از پخت كامل گوشت، باقلا را اضافه كنید. حالا می‌توانید نمك را هم اضافه كنید و مزه خورش را بچشید.

    6.  در مراحل آخر پخت، گشنیز را هم اضافه كنید و بعد از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر كشیده و به همراه برنج سرو كنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان