خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر
مواد لازم برای 4 تا 5 نفر
500 گرم گوشت گوسفندی
500 گرم باقلاسبز
4 قس گشنیز خردشده
1 عدد پیاز
6 حبه سیر
1 قس زعفران آبكرده
1 قم زردچوبه
نمك و فلفل به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه:
1. باقلا را از هر دو پوست درآورده، بشویید و در آبكش بریزید. پیاز را پوست كنده، شسته و خلالی خرد كنید. حبههای سیر را هم خرد كنید.
2. گوشت را هم شسته و خورشی خرد كنید. در قابلمهای روغن ریخته و روی حرارت بگذارید.
3. روغن كه داغ شد پیاز و سیر را در روغن ریخته و خوب سرخ كنید. پیازها كه طلایی شدند، زردچوبه را اضافه كرده ، هم بزنید.
4. حالا نوبت اضافه كردن گوشتهاست. آنها را هم خوب سرخ كنید تا آب آنها بخار شود. زعفران آب كرده و فلفل را هم اضافه كنید.
5. مقداری آب بریزید و در ظرف را بگذارید. حدود یك ساعت صبر كنید تا گوشت بپزد. بعد از پخت كامل گوشت، باقلا را اضافه كنید. حالا میتوانید نمك را هم اضافه كنید و مزه خورش را بچشید.
6. در مراحل آخر پخت، گشنیز را هم اضافه كنید و بعد از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر كشیده و به همراه برنج سرو كنید.