خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۴:۰۸   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    خورش هویج و پسته با گوشت شتر مرغ

    ✍مواد اولیه :

    گوشت شترمرغ ( مغز ران ) 500 گرم

    پیاز 1 عدد

    هویج 750 گرم

    خلال پسته 2 تا 3 قاشق سوپخوری

    زردچوبه 1 قاشق مرباخوری

    زعفران آب شده 1 قاشق سوپخوری

    رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

    نمک به میزان لازم

    آبغوره یک چهارم پیمانه

    روغن مایع به میزان لازم

    🍜طرز تهیه:

    1. ابتدا هویج ها را پوست گرفته و آنها را به صورت نوارهای باریک خرد کنید. در یک تابه مناسب مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس هویج ها را داخل تابه تفت دهید و کنار بگذارید.

    2. پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید. بعدازآنکه داغ شد، پیاز را اضافه کرده و کمی تفت دهید، سپس زردچوبه را به همراه پیاز تفت دهید. بعد گوشت شترمرغ را به صورت خورشی خرد کرده، داخل قابلمه بریزید و همراه با پیاز و زردچوبه تفت دهید. حالا زعفران و مقدار کمی آب بریزید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود.

    3. بعدازآنکه از پخته شدن گوشت مطمئن شدید، کمی نمک به آن بزنید. حالا هویج ها را که از قبل آماده کرده بودید، به گوشت اضافه کرده ، اجازه دهید تا با یکدیگر مخلوط شوند.

    4. در مرحله آخر در یک تابه کوچک کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس رب را داخل روغن کمی تفت دهید. رب تفت داده شده را داخل قابلمه بریزید. آب غوره را هم افزوده ، بگذارید تا خورش جا بیفتد. بعد زیر حرارت را خاموش کنید. هنگام سرو، خلال پسته را هم اضافه کرده و سپس سرو کنید.

    🚦 فوت وفن

    زمان پخت گوشت شترمرغ کمی بیشتر از گوشت گوسفند است.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان