خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۴:۱۸   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    یک خورش فسنجان خوشمزه با اردک

    خورش فسنجان از جمله خورش هایی است که طرفداران خیلی زیادی دارد. البته طرز پختن آن نیز خیلی مهم است. اینکه فسنجانتان خوب از آب در بیاید خیلی هنر می خواهد. یک مسئله دیگر گوشت استفاده شده در فسنجان است که از هر نوع گوشتی می تواند باشد. در اینجا از اردک استفاده کرده ایم.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    ۳۰۰ گرم گردو

    ۲ ق س روغن مایع

    ۱ عدد اردک کوچک درسته

    به میزان لازم شکر و نمک و فلفل

    به میزان لازم رب انار

    ۱ق س رب گوجه‌ فرنگی تفت داده شده

    به میزان لازم زردچوبه

    طرز تهیه:

    ۱. در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گردوی آسیاب شده را همراه با زردچوبه داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. بعد از چند دقیقه ۳ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و کمی صبر کنید تا آب جوش بیاید.

    ۲. حالا نمک، شکر، رب گوجه‌فرنگی تفت داده شده و رب انار را اضافه کرده ، هم بزنید و حدود ۱ ساعت صبر کنید.

    ۳. بعد از یک ساعت، اردک را داخل قابلمه قرار دهید و صبر کنید تا کاملاً بپزد و خورش جا بیفتد. بعدازاینکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با برنج سرو کنید.

    یه جور دیگه

    به جای اردک از گوشت گوسفند هم می‌توانید استفاده کنید. در این صورت قبل از اضافه کردن آن به خورش آن را کمی تفت دهید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان