خورش ريواس
گوشت گوسفند يا مغز ران گوساله ٤٠٠ گرم
ريواس ١/٥ كيلو
نعنا و جعفرى خرد شده ١ پيمانه
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
پياز ١ عدد متوسط
روغن ٤ ق غ
طرز تهيه :
ايتدا پياز را خرد كرده و با روغن كمى تفت دهيد . گوشت خرد شده را اضافه كرده و تا زمانى كه آب گوشت كشيده شود به همراه پياز خوب تفت دهيد .
مقدارى آب اضافه كرده و فلفل و زردچوبه را نيز اضافه كنيد و اجازه دهيد گوشت پخته شود .
سبزى را جداگانه كمى تفت دهيد و به گوشت اضافه كنيد . در انتهاى طبخ ريواس را بعد از پوست كندن و خرد كردن به خورش بيافزاييد .
نمك خورش را اندازه كنيد و مراقب باشيد ريواسها له نشوند چون ريواس به طبخ كمى نياز دارد .
اين خورش به چاشنى ديگرى نياز ندارد
بعضى به آن كمى شكر اضافه ميكنند كه طعم ملس را ايجاد ميكند ( بسته به ذائقه ) خورش ريواس را به همراه پلوى زعفرانى سرو كنيد .
نوش جان