خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۰:۲۶   ۱۳۹۵/۳/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    خورش ريواس

    گوشت گوسفند يا مغز ران گوساله       ٤٠٠ گرم 

    ريواس        ١/٥ كيلو 

    نعنا و جعفرى خرد شده          ١ پيمانه 

    نمك و فلفل و زردچوبه          به ميزان لازم 

    پياز                    ١ عدد متوسط 

    روغن               ٤ ق غ 

    طرز تهيه :

    ايتدا پياز را خرد كرده و با روغن كمى تفت دهيد . گوشت خرد شده را اضافه كرده و تا زمانى كه آب گوشت كشيده شود به همراه پياز خوب تفت دهيد .

    مقدارى آب اضافه كرده و فلفل و زردچوبه را نيز اضافه كنيد و اجازه دهيد گوشت پخته شود .

    سبزى را جداگانه كمى تفت دهيد و به گوشت اضافه كنيد . در انتهاى طبخ ريواس را بعد از پوست كندن و خرد كردن به خورش بيافزاييد . 

    نمك خورش را اندازه كنيد و مراقب باشيد ريواسها له نشوند چون ريواس به طبخ كمى نياز دارد .

    اين خورش به چاشنى ديگرى نياز ندارد 

    بعضى به آن كمى شكر اضافه ميكنند كه طعم ملس را ايجاد ميكند ( بسته به ذائقه ) خورش ريواس را به همراه پلوى زعفرانى سرو كنيد .

    نوش جان 

    انواع خورشت

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان