خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۰:۲۸   ۱۳۹۵/۳/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    خورش كنگر

    كنگر پاك كرده          نيم كيلو 

    گوشت خورشتى          ٢٥٠ گرم 

    پياز.          ١ عدد

    رب گوجه فرنگى         ٢ ق غ 

    سبزى معطر ( ريحان، نعنا، ترخون )      نصف پيمانه خرد شده 

    نمك و فلفل و ادويه          به ميزان لازم 

    آبغوره يا آبليمو         به ميزان لازم

    🌺🌺🌺@ashpazima

    طرز تهيه :

    ابتدا گوشت را با پياز خرد شده و يكى دو قاشق روغن كمى تفت دهيد تا آب گوشت كشيده شود ادويه ها را به جز نمك اضافه كرده و با دو سه ليوان آب بپزيد .

    كنگر را جداگانه خيلى كم تفت دهيد ( تفت زياد باعث سفتى كنگر ميشود) سبزى معطر را نيز با آن تفت دهيد رب را هم اضافه كنيد و بعدا. نيم پز شدن گوشت كنگر را به آن اضافه كنيد . بعد از اينكه خورش پخته شد نمك و آبغوره را اضافه كرده و بگذاريد خورش كاملا جا بيفتد .

    نوش جان 

    انواع خورشت

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان