خورش كنگر
كنگر پاك كرده نيم كيلو
گوشت خورشتى ٢٥٠ گرم
پياز. ١ عدد
رب گوجه فرنگى ٢ ق غ
سبزى معطر ( ريحان، نعنا، ترخون ) نصف پيمانه خرد شده
نمك و فلفل و ادويه به ميزان لازم
آبغوره يا آبليمو به ميزان لازم
🌺🌺🌺@ashpazima
طرز تهيه :
ابتدا گوشت را با پياز خرد شده و يكى دو قاشق روغن كمى تفت دهيد تا آب گوشت كشيده شود ادويه ها را به جز نمك اضافه كرده و با دو سه ليوان آب بپزيد .
كنگر را جداگانه خيلى كم تفت دهيد ( تفت زياد باعث سفتى كنگر ميشود) سبزى معطر را نيز با آن تفت دهيد رب را هم اضافه كنيد و بعدا. نيم پز شدن گوشت كنگر را به آن اضافه كنيد . بعد از اينكه خورش پخته شد نمك و آبغوره را اضافه كرده و بگذاريد خورش كاملا جا بيفتد .
نوش جان