خوراك مرغ مجلسى
براى داشتن يك خوراك مرغ خوشمزه ، به يك سس خوشمزه نياز داريد كه در اينجا طرز تهيه اش را براتون مينويسم .
مواد لازم :
مرغ ١ كيلو ( ران يا سينه و يا هردو )
پياز درشت ٢ عدد رنده شده
فلفل دلمه اى ١ عدد
هويج. ٢ تا ٣ عدد
چوب دارچين ١ تكه
نمك و فلفل قرمز ، پودر تخم گشنيز، زعفران به ميزان لازم
رب گوجه فرنگى ٢ ق غ
آب ليمو ترش تازه ١/٢ پيمانه ( كمتر يا بيشتر بسته به ذائقه )
جعفرى چند شاخه
كرفس ١ شاخه
كره ٥٠ گرم
طرز تهيه :
ابتدا يكى از پيازهاى رنده شده را كف قابلمه بريزيد و تكه هاى مرغ را به همراه نمك و فلفل و زعفران و چوب دارچين روى پيازها بچينيد . درب قابلمه را ببنديد و حرارت را كم كنيد تا مرغ آب بياندازد ، سپس دسته جعفرى ، فلفل دلمه اى خرد شده و تكه هاى كرفس را نيز اضافه كنيد . بعد از نيم پز شدن مرغ هويج را هم برش زده و اضافه كنيد .مراقب باشيد هرگاه آب مرغ تمام شد كمى آب به آن اضافه كنيد . در كل اين مرغ بايد با آب خودش پخته شود ولى در صورت نياز كمى آب اضافه كنيد .
طرز تهيه سس مرغ
پياز رنده شده را با كره تفت دهيد تا كاملا طلايى شود ، رب گوجه فرنگى را نيز اضافه كنيد و تفت دهيد مقدارى آب مرغ به سس بيافزاييد نمك و فلفل و زعفران و آب ليموترش را هم اضافه كنيد و بعد از چند جوش سس را از روى حرارت برداريد و بعد از اينكه مرغ را در ظرف سرو كشيديد سس را روى آن بريزيد و با سبزيجات اطراف آنرا تزئين كنيد.