خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۴:۳۹   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    خوراك مرغ مجلسى

    براى داشتن يك خوراك مرغ خوشمزه ، به يك سس خوشمزه نياز داريد كه در اينجا طرز تهيه اش را براتون مينويسم .

    مواد لازم :

    مرغ            ١ كيلو ( ران يا سينه و يا هردو )

    پياز درشت          ٢ عدد رنده شده 

    فلفل دلمه اى           ١ عدد

    هويج.              ٢ تا ٣ عدد

    چوب دارچين          ١ تكه 

    نمك و فلفل قرمز ، پودر تخم گشنيز، زعفران                به ميزان لازم 

    رب گوجه فرنگى        ٢ ق غ 

    آب ليمو ترش تازه         ١/٢ پيمانه ( كمتر يا بيشتر بسته به ذائقه )

    جعفرى           چند شاخه 

    كرفس             ١ شاخه 

    كره             ٥٠ گرم 

    طرز تهيه :

    ابتدا يكى از پيازهاى رنده شده را كف قابلمه بريزيد و تكه هاى مرغ را به همراه نمك و فلفل و زعفران و چوب دارچين روى پيازها بچينيد . درب قابلمه را ببنديد و حرارت را كم كنيد تا مرغ آب بياندازد ، سپس دسته جعفرى ، فلفل دلمه اى خرد شده و تكه هاى كرفس را نيز اضافه كنيد . بعد از نيم پز شدن مرغ هويج را هم برش زده و اضافه كنيد .مراقب باشيد هرگاه آب مرغ تمام شد كمى آب به آن اضافه كنيد . در كل اين مرغ بايد با آب خودش پخته شود ولى در صورت نياز كمى آب اضافه كنيد .

    طرز تهيه سس مرغ

    پياز رنده شده را با كره تفت دهيد تا كاملا طلايى شود ، رب گوجه فرنگى را نيز اضافه كنيد و تفت دهيد مقدارى آب مرغ به سس بيافزاييد نمك و فلفل و زعفران و آب ليموترش را هم اضافه كنيد و بعد از چند جوش سس را از روى حرارت برداريد و بعد از اينكه مرغ را در ظرف سرو كشيديد سس را روى آن بريزيد و با سبزيجات اطراف آنرا تزئين كنيد.

    انواع خورشت

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان